The Denmark You Know – 3

From Uriasposten, Programming revised when 21-year old Fady has bad experience on a city bus – nothing when a 70 year old is robbed with a pistol. As usual, original Danish below the fold.

Multiple national media outlets, including DR [Danmarks Radio] and TV2, earlier in the week, told the story of 21-year old Fady Allan, who on Wednesday last was thrown off the city bus 5A after an argument with the Danish bus driver. The day before, two 70 year old women were robbed by two youths “of a different ethnic origin [than Danish]“. And so, The Zealand News was alone on this latter story:

With only 10 minutes between, two older women were robbed around noon by two masked young men on Mosegårdsstien og Spolestræde in the town of Ishøj – the victims were around 70 years old.

The first robbery took place on Mosegårdsstien at 12:10. In this, the women was threatened with a gun and knocked down. The robbers took her backpack. At 12:20, the two struck again robbing a woman on Spolestræde after pushing her off her bike. They took a sack and a purse.


Sendefladen ryddes når 21-årige Fady har en dårlig bus-oplevelse: Intet når 70-årig røves med pistol

Flere landsdækkende medier, herunder DR og TV2, kunne tidligere på ugen fortælle historien om 21-årige Fady Allan, der onsdag blev smidt af bus 5A efter et skænderi med en dansk chauffør. Dagen forinden blev to 70-årige kvinder røvet af to unge med ‘anden etnisk herkomst’, og således fik Sjællandske Nyheder en solohistorie – Ældre kvinder overfaldet i Ishøj.

“Med kun 10 minutters mellemrum blev to ældre kvinder tirsdag ved middagstid overfaldet af to maskerede unge mænd på henholdsvis Mosegårdsstien og Spolestræde i Ishøj… ofrene var omkring 70 år.

Det første røveri fandt sted på Mosegårdsstien kl. 12.10. Her blev kvinden truet med en sort pistol og væltet omkuld. Gerningsmændene rev hendes rygsæk til sig… Kl. 12.20 slog de til mod en kvinde på Spolestræde, som de væltede af cyklen. De tog en pose og en taske…”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.